Cele doua divizionare A de handbal ale Bacaului au realizat, sâmbata, pretioase victorii in deplasare. Dupa ce sparsesera gheata in urma cu o saptamâna, obtinând primul succes stagional contra bucurestencelor de la Spartac, handbalistele Stiintei s-au impus si pe terenul celor de la CNOT Iasi.

In runda a saptea, elevele lui Costel Oprea le-au invins pe iesence cu 29-24 (14-10) si pregatesc acum cu incredere jocul de acasa, cu Universitatea Neptun Constanta.

In ceea ce-i priveste pe baietii de la CSSM Bacau, acestia au furnizat supriza etapei asaptea, câstigând cu 28-27 (17-13) contra Farului, la Constanta.

Lipsit de aportul celor patru internationali de juniori (Hantaru, Vl. Rusu, Ionescu si R. Dragan), antrenorul Gabi Armanu a utilizat formula: Craciunescu, Freiwald, Bobeica- Gal (10 goluri), Broasca (5), Cotinghiu (3), Uruianu (2), Dumitriu (2), Kurtes (2), Oancea (2), Juverdianu (2), Atanasoaei, Paunescu, Burbulea, Dima. Runda viitoare, CSSM primeste vizita Buzaului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ