Sâmbata se va relua campionatului Diviziei A la handbal feminin. In prima etapa a returului, Stiinta Bacau, ocupanta a locului 7 in Seria A, se va deplasa pe terenul liderei, Danubius Galati.

Tot sâmbata si tot contra unei echipe galatene se vor prezenta in fata propriului public pentru prima oara in 2016 si handbalistii de la CSSM Bacau. De la ora 12.00, elevii lui Bogdan Voica vor primi vizita prim-divizionarei CSU Galati in cel de-al doilea amical al anului.

Primul test pentru CSSM va avea loc vineri, in Capitala, contra liderei primei ligi, Dinamo. Practic, in decurs de numai patru zile (15- 19 ianuarie), divizionara A bacauana va intâlni trei echipe din Liga Nationala, dupa amicalele cu Dinamo si CSU Galati, venind jocul de verificare de marti, cu HC Vaslui, in deplasare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ