Daca fotbalistii Farului Constanta viziteaza in weekend Bacaul, pentru meciul cu Sport Club, in schimb handbalistii CSSM-ului si handbalistele Stiintei se vor afla sâmbata pe Litoral. Evident, nu pentru a sta la soare pe plaja. CSSM-ul are meci greu, cu lidera Seriei A din Divizia A, si, totodata, principala candidata la promovare, HC Dobrogea Sud.

Continuatoare a defunctei campioane HCM Constanta, adversara de sâmbata a CSSM-ului are in componenta jucatori de calibrul lui Stanescu, Toma, Buricea, Cutura, Angelovski sau Vujadinovic si, evident, porneste cu prima sansa.

“Ei sunt cu experienta, iar noi cu elanul si nebunia tineretii”, a declarat portarul bacauanilor, Raducu Tamas, referindu-se la derby-ul din etapa a saptea a Diviziei A, care va fi televizat sâmbata, de la ora 11.00, de Neptun TV. Spre deosebire de baietii de la CSSM, fetele de la Stiinta au o misiune facila la Constanta.

Echipa lui Costel Oprea si Giani Hornea are mari sanse de a-si trece in cont cea de-a patra victorie stagionala, in conditiile in care adversara din etapa sasea a Diviziei A, Universitatea Neptun Constanta, se afla pe locul 9 din 11, cu zero puncte in cont.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Esti un frustrat. DL Armanu este singurul care a facut ceva pentru handbal la Bacau. El a promovat cu Stiinta si a adus oamenii la sala. Acum conduce juniorii din Bacau si sunt 3 echipe pe primul loc. Sportivii antrenati de el joaca la echipa de seniori. E clar ca frustrarea e mare dar sa mai munceasca si altii .

LĂSAȚI UN MESAJ