In acest weekend se da startul Diviziei A la handbal, atât la masculin, cât si la feminin. Baietii de la CSSM vor debuta in deplasare, contra Politehnicii Iasi, echipa pe care au invins-o in penultimul test din intersezon.

In meciul de la Iasi, programat sâmbata, de la ora 17.00, antrenorul Gabriel Armanu nu va putea conta pe serviciile lui Hantaru si Uruianu, ambii cu probleme medicale. Daca baietii iau drumul Iasiului, in schimb fetele de la Stiinta vor debuta pe teren propriu.

In primul joc de campionat, ce va avea loc duminica, de la ora 11.00, echipa antrenata de Costel Oprea va primi vizita celor de la Dinamo Bucuresti. Fata de anul trecut, Stiinta abordeaza Divizia A cu un lot redimensionat, pe lista plecarilor figurând numele lui Miholca, Buca, Ciurariu sau Manole.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ