Team Tvis Holstebro – Stiinta MD Bacau 32-27 (16-14)

De ce ne temeam, am scapat: Stiinta Municipal Dedeman nu a fost suclasata sâmbata seara, in Danemarca, de Holstebro, in prima mansa a turului trei preliminar din Cupa EHF. Studentii au cedat in fata gazdelor de la Team Tvis Holstebro la o diferenta rezonabila, de numai cinci goluri, facând uitat “cosmarul Kristanstad”, din urma cu un an.

Invinsi de Holstebro cu 32-27 (16-14), elevii lui Mateo Garralda, ramân, asadar, in cartile calificarii. Mai ales ca in confruntarea din prima mansa, au etalat un joc destul de curajos, conducând in min. 17 la trei goluri diferenta 10-7. Cu mai multa atentie, vice-campionii României puteau obtine un rezultat mai strâns, in conditiile in care, cu patru minute inainte de final, tabela indica un avantaj de numai doua goluri pentru gazde: 28-26.

PUBLICITATE

Chiar si asa, insa, scorul lasa loc sperantelor. In returul programat sâmbata, in Bacau , studentii au nevoie de o victorie la sase goluri (sau chiar la cinci, dar nu cu mai mult de 26 de goluri primite) pentru a accede in grupele Cupei EHF. Nu e usor, dar nici imposibil!

TT Holstebro: Hansen, Lind- Bramming (8), Wiesmach Larsen (8), M. Nielesn (7), Sorensen (3), Larholm (2), Birkefeledt (2), A. Nielsen (1), Christensen (1).

Stiinta MD: Tamas, Grigoras- Pinnonen (10), Bondar (4), Iancu (4), Johannson (3), Masachs (2), Paunica (2), Rotaru (1), Celestin (1).

Arbitri: Boris Mandak/ Mario Rudinsky (Slovacia).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ