Halterofilul bacauan Ionut Ilie (CS Arena 2011) a cucerit trei medalii de aur la Campionatul National de Juniori 1 (pâna in 20 de ani) desfasurat la Arad, la categoria 69 kg. Ilie a obbtinut urmatoarele rezultate: 132 kg Smuls, 150 Aruncat, 282 Total.

Sportivul pregatit de George Calin si-a pastrat astfel titlul cucerit anul trecut la 69 kg. Un alt halterofil pregatit de George Calin, Paul Gradinaciuc (CSM Bacau 2010) a obtiut trei titluri de vice-campion national la 105 kg, cu urmatoarele rezultate: 117 kg Smuls, 140 Aruncat si 257 Total.

Triplu campion national de cadeti, Gradinaciuc a concurat accidentat la Arad. Bacaul a mai fost reprezentat la Nationalele de Juniori 1 de Cristian Rosca (Arena), clasat pe locul 6 la categoria 91 kg si de Eusebiu Emandiei (SCM Bacau, antrenor Ion Calin), pozitionat al patrulea la 85 kg.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ