Ideile bune fac fata cu brio probei timpului. Asa ca, la un an distanta de la prima editie, care s-a dovedit un real succes, proiectul “Hai sa jucarim!” bate din nou la usa Salii Sporturilor. Si, evident, la inimile bacauanilor.

Astfel, pe data de 17 decembrie, toti pasionatii de sport- si nu numai- care vor asista la meciul retur din “optimile” Cupei CEV la volei feminin Stiinta Bacau- Spartak Subotica sunt rugati sa se prezinte la Sala cu o jucarie din plus. Jucariile vor fi aruncate pe teren in pauza dintre doua seturi, urmând sa fie colectate de organizatori si donate ulterior copiilor din centrele institutionale sau din familiile cu posibilitati materiale reduse.

Ca si in 2015, când plusurile au fost aruncate pe teren la meciul de handbal masculin dintre Stiinta MD si CSM Bucuresti, proiectul “Hai sa jucarim” este coordonat de Horia Alexoae (devenit, intre timp, student la Universitatea “Vasile Alecsandri”) si Stefan Avram, elev in clasa a XII-a la Colegiul National “Ferdinand I”. “Parteneri oficiali sunt cei din familia Rotary: Rotary, Rotaract, Interact si Inner Wheel. Ni s-au alaturat, totodata, si cei de la Eminenta Pro Vrânceanu si organizatia Neamunit, insa lista ramâne deschisa”, a precizat Stefan Avram. “Speram ca si in acest an bacauanii sa sustina proiectul nostru, astfel incât sa putem face cu totii ceva mai frumoase sarbatorile unor copii nevoiasi”, a declarat Horia Alexoae.

PUBLICITATE

Parteneri media ai proiectului “Hai sa jucarim” sunt Desteptarea si Sport.Bacaul.ro.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ