Habitat for Humanity (HFH) Comanesti organizeaza, astazi si mâine, intre orele 17 si 21, Cupa Habitat la Minifotbal. Competitia va avea loc pe Stadionul “Minerul” din Comanesti. Pe 15 august, HFH va invita la “Pentatlonul Casei”, organizat pe faleza orasului. “Sunt competitii sportive dedicate membrilor comunitatii din care facem si noi parte, menite sa intareasca spiritul colectiv si, pe lânga faptul ca distractia este garantata, oferim si premii echipelor câstigatoare”, declara Andrei Chirila, director executiv HFH Comanesti.

Cei care doresc sa participe se pot inscrie la sediul H4H din str. Stefan cel Mare, bl. E14, ap. 2, Comanesti, 0234.371.508 sau pe adresa http://www.habitatcomanesti.ro.
Silvia Patrascanu

“Pentru câteva zile, echipa Habitat a lasat deoparte programele traditionale si a planificat câteva activitati menite sa aduca zâmbetul pe buze si sa testeze indemânarea participantilor, evenimente care pot sa constituie un bun prilej de promovare a voluntariatului” – declara Andrei Chirila, director executiv HFH Comanesti.

PUBLICITATE

HFH Comanesti a fost infiintata in 2003, iar din 2004 pâna in prezent a construit locuinte pentru sute de familii nevoiase. Primele patru case au fost construite in Comanesti, dupa care, zona fiind afectata de inundatii, HFH a reabilitat 154 de locuinte.

In 2006-2008, 11 familie au primit locuinta noua, iar alte 100 au fost fost ajutate sa faca lucrari de reabilitare. In perioada 2008 – 2013, s-au mutat in casa noua 40 de familii, iar alte câteva sute au beneficiat de sprijin pentru a-si repara locuinta.
FOTO din Arhiva Habitat-santier case


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ