Polițiștii au depistat un băcăuan de 32 de ani, bănuit că ar fi sustras bunuri dintr-un imobil. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

La data de 16 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat în municipiul Bacău, un localnic de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 08/09 decembrie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unui imobil dintr-o comună și ar fi sustras un computer, o combină audio, un player dvd și un topor.

PUBLICITATE

În baza probatoriului administrat în cauză, față de bărbatul de 32 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea recuperării prejudiciului și stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ