Carmen Mihalache
Carmen Mihalache

Aș putea spune că după mai bine de douăzeci de ani de când datează legătura mea (profesională și afectivă) cu „Deșteptarea”, scrisul la ziar a intrat în metabolismul meu.

Imi asigură schimbul viu cu ce se petrece în jurul meu, energia, menținându-mi tonusul intelectual.

Iar cel mai important lucru din toată această lungă perioadă este faptul că m-am simțit întotdeauna liberă, că am spus mereu doar ceea ce aveam eu de spus, ce simțeam și ce credeam în legătură cu un subiect, cu o stare de fapt, etcLa sărbătorirea celor 7500 de numere, îi doresc “Deşteptării” să facă în continuare presă de calitate, informând corect, obiectiv cititorii, dar și cu valențe formative, care să inspire oamenii, pentru ca ei să devină mai buni, mai cinstiți, mai drepți. Mai umani.

PUBLICITATE

Viață lungă și la cât mai multe numere, tot mai bune!

Carmen MIHALACHE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ