Grupul Serviciile Comerciale Romane (S.C.R.) a facut demersuri pentru a sprijini unitati spitalicesti din 7 județe in care Grupul detine fabrici.

Au fost contactate spitale din Iasi, Piatra Neamt, Onesti, Buzău, Ploiești, Caransebes, Cluj Napoca si Dej, ofertele de sponsorizare fiind apreciate de conducerile unitatilor medicale.

“Am luat act cu îngrijorare de consecințele deosebit de grave generate la nivel național de criza dezinfectanților si de faptul că Ministerul Sănătății a anunțat că mai multe unități spitalicești din ţară efectuează exclusiv intervenţii chirurgicale în regim de urgenţă.

PUBLICITATE

Pe această cale, Grupul Serviciile Comerciale Române (S.C.R.),  își exprimă disponibilitatea de a sponsoriza achiziția în regim de urgență a produselor biocide necesare unității spitalicești pe care o conduceți, în măsura în care vă confruntați cu o asemenea criză.

S.C.R. Grup își exprimă astfel solidaritatea atât cu cadrele medicale puse în imposibilitatea de a-și exercita profesia în bune condiții, cât și cu pacienții care au nevoie de o intervenție chirurgicală fără riscuri postoperatorii.

“Grupul Serviciile Comerciale Romane face astfel un pas important, speram noi, și cu putere de exemplu pentru alte companii, pentru atenuarea consecințelor acestei crize, până când Ministerul Sănătății va organiza licitația pentru desemnarea furnizorilor acreditați si va rezolva acesta criza”, se arata in adresa trimisa spitalelor de societatile comerciale membre ale S.C.R Grup: S.C. Chimcomplex S.A. Onesti, S.C. Iasitex S.A. Iasi, S.C. Sinterom S.A. Cluj-Napoca, S.C. Uzuc S.A. Ploiesti, S.C. Contactoare S.A. Buzau,  S.C. A6 Impex S.A. Dej, S.C. Serviciile Comerciale Romane S.A. Piatra Neamt si S.C. Caromet S.A. Caransebes” – se arata intr-un comunicat primit la redactie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ