3 octombrie 2023

Grupul de clinici Cronos Med comunică data inaugurării clinicii din Iași

HomeActualitateGrupul de clinici Cronos Med comunică data inaugurării clinicii din Iași

Grupul de clinici Cronos Med comunică data inaugurării clinicii din Iași

În urma achiziției anunțate recent, Grupul de clinici Cronos Med deschide oficial clinica din Iași pe data de 17 octombrie.

Situată în zona centrală a orașului, în incinta Palas Mall, Cronos Med Iași va oferi pacienților aparatură și tehnologie de ultimă generație și o echipă de medici din care vor face parte dr. Andra-Cristina Bunduc, medic dermatolog, și dr. Costel Dobre, chirurg estetician.

De asemenea, vor avea program deschis pentru consultații și proceduri minim-invazive, la clinica din Iași, și medicii din Bacău și București, din echipa coordonată de dr. Constantin Stan.Lista terapiilor faciale pentru care pacienții vor putea opta include mezoterapia virtuală, Intraceuticals lift, microdermabraziune, tratamente antiaging, HIFU, microneedling RF Ensemble, PRX T33, Dermapen, mezoterapia injectabilă, tratamentul ridurilor cu toxină botulinică, volumizare pomeți, estompare cearcăne, volumizare buze cu acid hialuronic etc. Terapiile corporale punctează tehnologii precum Powershape, Velashape, Cooltech, Venus Legancy etc.

O serie de alte facilitați va fi pusă la dispoziția ieșenilor, care vor putea beneficia, printre altele, de un sistem de membership exclusivist prin intermediul cardului de membru Cronos Med, pe care îl vor putea ridică de la recepția clinicii, începând cu data de 17 octombrie.

Alte titluri
Alte titluri

Trafic restricționat în zona Orizont. Primăria a uitat să anunțe din timp

Strada Pictor Andreescu din Bacău a fost închisă circulatiei...

Simpozionul Național „Vasile Pârvan”, sub semn aniversar

Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” Bacău, în parteneriat cu Arhivele...

„Serile pianistice” la Centrul de Cultură „George Apostu”

Centrul de Cultură „George Apostu” în parteneriat cu Asociația...

Ultimele știri