Pe D.N.2 G pe raza localității Grigoreni județul Bacău la data de 14.02.2016, orele 06,57, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipajul deplasat la fața locului a stabilit că, o persoană de sex feminin în vârstă de 35 ani din or.Comanesti, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2 G la km.23+320 m, cu direcţia de mers Bacău – Moineşti, pe fondul neadaptarii vitezei pe un drum în curbă si carosabil umed a pierdut controlul asupra directiei de mers intrând în coliziune cu un podet situat pe partea dreaptă a directiei de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, fiind transportata cu ambulanta la Spitalul municipal Moinesti.

PUBLICITATE

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul testării fiind negativ, urmând a se recolta probe biologice de singe în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Mun. Moineşti.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ