21 iunie 2024
Zona zeroNew PressGRI știu! Doamnă profesor, învață-mă ROZ!

GRI știu! Doamnă profesor, învață-mă ROZ!

Vă doriți să ne transformați în oameni de succes, indiferent de vârstă. Doriți să simțiți mândrie atunci când ne vedeți progresând în viață, datorită muncii dumneavoastră. Și, uneori, poate părea greu de crezut, dar în această lume încă mai întâlnim profesori dedicați, oameni buni, oameni plini de căldură, cărora le suntem recunoscători, pentru simplu fapt că i-am întâlnit.

Rolul profesorilor este considerat a fi acela de a pregăti cultura unui neam, prin înnoire. Pentru a îndeplini această dimensiune spirituală, profesorul trebuie să aibă responsabilitate profesională și să atingă armonia între gând, faptă și sentiment. O personalitate charismatică a profesorului se formează atunci când există o astfel de armonie și unitate în personalitate, combinând atât emoția, cât și rațiunea.Cunosc un astfel de OM. Îmi este prieten și profesor – doamna Laura Huiban. Iar prin acest scurt mesaj, doresc să exprim sincere mulțumiri! Cu bucurie deosebită, doresc să subliniez faptul că vă sunt recunoscător în mod absolut pentru sfaturile inspirate și discrete, pentru amabilitatea cu care m-ați ghidat în parcursul dezvoltării mele. Vă mulțumesc sincer pentru libertatea pe care mi-ați acordat-o în timpul cursurilor, deoarece aceasta m-a încurajat să explorez noi domenii și să mă perfecționez ca O. Iar cea mai importantă lecție pe care am învățat-o a fost că perseverența învinge orice obstacol.

Ați fost și veți rămâne un model de comportament, prestanță și erudiție pentru mine. Vă prețuiesc în mod inestimabil pentru că ați știut să mă îndrumați cu exigență, dar și să mă ghidați cu afecțiune.

Am înțeles că, în calitate de dascăl, doamna Laura Huiban nu a ales să se mulțumească cu pseudo-valori. Are un scop nobil: să ne conducă spre izvorul și lumina cărții, de la catedră sau de lângă noi, asumându-și riscurile și fiind mereu puternică și disponibilă. Misiunea sa este vitală pentru noi, aidoma respirațiiei, în special atunci când, în calitate de elevi dornici să devenim „fluturi”, ne confruntam cu diverse neînțelegeri.

Mă înclin cu respect în fața domniei voastre pentru modul în care m-ați motivat, pentru că ați avut încredere în mine și mi-ați oferit de nenumărate ori oportunitatea de a mă afirma. Exemplul dumneavoastra, al profesorului adevărat, va rămâne întipărit în memoria mea, pe vecie.

Sper ca zâmbetul să vă înflorească în fiecare zi a fiecărei luni, iar Dumnezeu să vă ocrotească și să vă îmbogățească viața cu numeroase virtuți.
O viață senină, cu mult, mult soare!
„La mulți ani!”

În final, am un apel adresat tuturor celor care citesc aceste rânduri:
Alegeţi „Palatul Copiilor” Bacău, alegeți „Cercul de Jurnalism”, alegeți profesorul Laura Huiban şi nu veţi regreta. Este o şcoală solidă a vieţii, este educație cu zâmbete!

Tudor Pascu
elev al Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilorspot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img