Din aceasta saptamâna, sportul bacauan este mai trist. A scris-o, intr-un comentariu postat pe net, un cititor al “Desteptarii”, o gândesc toti cei care l-au cunoscut pe Petrica Gabor, zis “Ceausescu”.

Accidentat mortal luni dimineata, de o masina, cel mai cunoscut suporter bacauan a fost inmormântat joi la prânz, la cimitirul Sarata 2. Au tinut sa fie prezenti, pentru a-si lua un ultim ramas bun, oameni din diferite medii sociale, ceea ce arata ca toata lumea l-a simpatizat pe “Ceausescu”.

“A fost un baiat simplu, dar cu o inima foarte mare, care a trait pentru sportul bacauan”, a marturisit directorul tehnic al SC Bacau, Gheorghe Poenaru. Poe nu a fost singurul membru din conducerea Sport Clubului venit la inmormântarea lui Ceausescu. Presedintele Cristi Ciocoiu si antrenorul Cristi Popovici au adus, la rândul lor, un ultim omagiu celui care a intruchipat imaginea suporterului fidel.

PUBLICITATE

“Imi amintesc ca punea la suflet orice rezultat negativ al FCM-ului. Si tot el ne incuraja: «Lasa greule, ca poate ne scoatem etapa viitoare». Ajusese sa fie mai mult decât un simplu suporter, in conditiile in care, inca de pe vremea când activam ca fotbalist, participa, alaturi de noi, la toate evenimentele importante din viata noastra: nunti, cumetrii, zile de nastere”, a rememorat Cristi Popovici.

“«Ceausescu» nu a fost niciodata agresiv sau sâcâitor. A fost o persoana cu frica lui Dumnezeu, iar toti cei care l-au cunoscut cu adevarat stiu aceste lucruri”, a subliniat presedintele Consiliului Judetean, Dragos Benea, prezent si el la inmormântare.

“Vreau sa le multumesc tuturor celor care au contribuit, cum si cât au putut, pentru ca «Ceausescu» sa aiba parte de o inmormântare crestineasca”, a declarat Ionut Vetrea, cel care s-a ocupat de toate cele necesare inhumarii lui Petrica Gabor. Fara Ceausescu, sportul bacauan va fi ceva mai trist. Iar noua, un pic mai greu.

Adio, “greule” si Dumnezeu sa te odihneasca in pace!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

21 COMENTARII

 1. Din pacate dupa ce dispare un om cei din jurul sau il apreciaza sau isi dau cu parearea. Nu stiu cati dintre noi au invatat ceva din cele petrecute in aceste zile, am putut invata ceva chiar si de la Ceausescu prin simplitatea si modestia lui a strans astazi in jurul sau oameni din toate mediile sociale apreciind prezenta unor oameni cu functii inalte .
  Preotul la Sfanta Leturghie a spus un lucru ” priviti in jur si vedeti cati oameni s au strans in jurul sicriului unui om simplu, ganditi va cand, mai devreme sau mai tarziu vom fi in locul lui, cati oameni vor fi la capataiul nostru” .
  Poate ca ar trebui sa fim un pic mai atenti, mai buni si mai putin dusmanosi si razbunatori . sa apreciem oamenii de valoare cat sunt in viata.
  Felicitari Ionut Vetrea.

 2. Dumnezeu sa-l ierte si cu dreptii sa-l odihneasca,iar pe cei care au contribuit la inmormantarea lui sa le dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si ani multi de viata!

 3. un gest de omenie a facut si patronul de la Villa Borgheze care a oferit masa calda,adica praznic,celor care au fost la inmormantare,acesta a fost ajutorul din partea dinsului…Dzeu sa-i dea sanatate

 4. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bunul Ceausescu. Bine a spus cine a spus ca fara el sportul din Bacau nu va mai fi la fel. Altul precum Ceausescu nu va mai fi. Poate ca la urmatorul meci de la Sala Sporturilor se va tine si un moment de reculegere. Ar fi frumos

 5. Dumnezeu să-L odihnească în pace! Aprecieri pentru toți cei care au contribuit și s-au implicat în organizarea unei înmormântari creștinești pentru ” Ceaușescu “.

 6. E vina moldovenilor ca l-au calcat cu masica! moldovenii sunt cei mai prosti! Sa generalizez romanii sunt ce mai prosti din europa saraci retarzi inculti nebuni violatori hoti! Urasc romania o tara de cacat!

 7. Are doua surori si o mama vitrega operata .nu au putut ajunge .sunt plecate in italia …….mi.au comunicat ca multumeste celor care au fost implicati ca marius sa fie inmormantat cum se cuvine …

LĂSAȚI UN MESAJ