La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii au efectuat cercetări cu privire la un eveniment rutier cu victime, produs pe DN 11, în afara localităţii Oneşti, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 19 ani, din comuna Helegiu, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oneşti – Bacău, pe fondul neadaptării vitezei în curbă deosebit de periculoasă a părăsit carosabilul prin partea stângă răsturnându-se de mai multe ori, timp în care conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului care a căzut pe el.

În urma accidentului rutier conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la Spitalul Onești și a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a rămas internat.

PUBLICITATE

De asemenea, pasagerul de 18 ani din autoturism a primit îngrijiri medicale la Spitalul Onești și a fost transferat la Sectia Chirurgie Plastica a Spitalului Sf. Spiridon Iași.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ