La Gradinita Benthal din Bacau, copiii au printre optionale cursuri de limba engleza, germana si de sah.

“Partea aceasta de educatie este o pasiune a noastra de a face lucruri de calitate, de a investi cat mai mult in copii, mai ales pentru copiii aflati la varste fragede”, a declarat pentru cotidianul Desteptarea, Costel Tomososchi, presedintele Fundatiei “Inimi Slujitoare”, adaugand ca aceasta nu este o afacere. Fundatia mai detine o gradinita in Tecuci, acolo unde anul trecut au fost inscrisi 50 de copii, iar de anul acesta au si scoala.

“Am incercat sa dezvoltam proiectul acesta pe educatie si in Bacau pentru ca noi suntem din Bacau” a mai spus Costel Tomososchi. Astfel, portile gradinitei Benthal s-au deschis in Bacau pe strada Vasile Alecsandri nr.41, in cladirea General Proiect.

“Am gasit disponibilitate din partea celor de la Dedeman sa ne puna acest spatiu la dispozitie, un spatiu destul de mare, care a fost compartimentat perfect pentru ca activitatea nostra sa se desfasoare in conditii excelente” a completat presedintele Fundatiei “Inimi Slujitoare”.

Gradinita Benthal dispune de trei sali de clasa, fiecare grupa avand maxim 17-18 copii, cand grupele vor fi formate (grupa mica, mijlocie si mare). Cei care vor sa-si inscrie copiii la Gradinita Benthal trebuie sa stie ca pot opta fie pentru program normal, fie pentru program prelungit.

Programul este in functie de posibilitatile parintlor, astfel ca program normal inseamna de la ora 7.30 pana la 12.30 sau 13.00, iar programul prelungit este de la ora 7.30 la 17.30 sau chiar ora 18.00.

Pentru ambele forme de studiu sunt incluse rechizitele, gratuit.

Gradinita Benthal dispune de bucatarie proprie cu personal specializat, astfel ca toti copiii primesc la micul dejun si la pranz mancare gatita.

Asistenta medicala este asigurata in permanenta de catre cadre medicale atestate si cu experienta pediatrica. Tot aici exista si trei dormitoare cu o capacitate de 60 de locuri.

In momentul de fata gradinita are doar o educatoare, urmand ca in momentul in care grupele vor fi formate sa vina si alte cadre didactice cu pregatire adecvata pentru acest nivel. Ca si optionale, la gradinita Benthal se predau limba engleza, limba germana si…sahul.

“Pentru sah aducem un profesor de la Iasi. Si la gradinita de la Tecuci am avut aceste optionale si am avut placuta surpriza sa descoperim copii foarte talentati, si speram sa avem aceleasi rezultate si aici. Am organizat chiar si competetii de sah si am descoperit un copil din gradinita noastra cu astfel de abilitati, si chiar daca acum este la clasa pregatitoare, urmeaza in continuare cursurile noastre de sah”, a spus Costel Tomososchi.

[wonderplugin_gallery id=”373″]

Foarte interesante ni s-au parut ofertele pentru luna decembrie. Daca vor fi formate macar doua grupe, pentru luna cadourilor parintii vor plati pentru cei mici doar masa, adica doar 10 lei pe zi.

Si daca veni vorba de preturi, in momentul de fata, pentru o luna la gradinita Benthal, parintii trebuie sa plateasca 690 de lei pe luna la programul prelungit, cu totul inclus (optionale, masa, rechizite, serbari, etc.).

Pentru programul scurt (micul dejun, rechizitele si optionalele), pretul este de 490 de lei.

Gradinita Benthal primeste copii cu limita minima de varsta de 2 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ