Primaria a pregatit 180.000 de lei pentru editia din acest an a Zilelor Bacaului, suma care va fi completata cu inca 120.000 de lei din sponsorizari. Zilele Bacaului sunt programate intre 9 si 11 octombrie si manifestarea va fi organizata de Teatrul Municipal Bacovia.

Principala atractie a manifestarilor o reprezinta concertul Goran Bregovici, programat pentru sambata, 10 octombrie.

Iata si programul propus al manifestarilor:

Programul Zilelor Bacaului 1

Programul Zilelor Bacaului  2


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. Te rog, Florin Magirescu, fa un mic efort si deranjeaza-te sa participi! De cate ori ai partipat, totul a prins lumina si culoare. Ce ar fi orasul si aceste manifestari fara tine? Ce va spune populatia Bacaului daca nu vii tu? Mai gandeste-te, te rugam, noi, un grup masiv de bacauani, fani de-ai tai…

  2. Nu, domnu Marginescu, prefer sa nu iau parte la asa ceva. mai bine ma duc la festivalul vinului in vrancea. oare intre stavarake si madam directoarea de teatru nu exista ceva?prea bate la ochi…distractie placuta va doresc!

  3. Ce e, Robert ? Il voiai pe Salam si sa vinzi tu mici pe centru ? Va sta in gat daca nu e tiganeala, asa-i ? Din pacate, iar se iau angajamente fara acoperire. Bregovic e pe 9 octombrie in Olanda…

  4. ce-i cu pasareasca din programul din ziua 1, pentru cultura? daca considera ca romana este insuficient de dezvoltata, ma intreb de ce organizatorii nu au scris programul direct in limba engleza?

  5. De când Bacăul este oraș englez? Domnilor organizatori, reveniți-vă! Nu confundați cosmopolitismul, globalizarea cu snobismul! Ce fac consilierii? Au fost cumva aleși și plătiți de englezi?

LĂSAȚI UN MESAJ