Intoarcerea fondatorului Google, Larry Page, la carma companiei a alimentat speculatiile potrivit carora gigantul Internetului se pregateste de o noua "revolutie" web. Revenirea lui Page la Google este la fel de importanta ca si intoarcerea lui Steve Jobs la Apple din 1997. Intrebarea pe care analistii din piata si-o pun este daca va reusi Page sa relanseze Google la fel cum a facut-o Jobs cu Apple.
In ciuda nenumaratelor succese pe care le-a avut, compania a experimentat si cateva esecuri cum ar fi inchiderea Google Wave si scandalul care a implicat Google Buzz. Odata ce Facebook a pus stapanire pe terenul retelelor sociale, Google a luat compania lui Mark Zuckerberg drept unul din adversarii sai.
Page a fost descris intr-un articol ca un introvertit, dar un inginer cu o profunda credinta in cifre. De asemenea, Page este cunoscut pentru creativitatea si abilitatea sa de a gasi solutii neobisnuite si de a propune misiuni imposibile. Cu Page la conducere, Google se va "pune pe roate". (ziare.com)
Foto: Thfire.com