Campioana Bacaului va participa in septembrie la prima editie a celei mai importante competitii inter-cluburi din Europa

Se pregateste de Liga Campionilor. Si nu doar ca se pregateste, dar va si juca in Liga Campionilor! Campioana Bacaului la minifotbal, Golden Boys va participa in septembrie, la Maribor, in Slovenia, la prima editie a celei mai importante competitii inter-cluburi din Europa, ce va reuni la start nu mai putin de 64 de echipe.

Fiind clasata pe primul loc in ierarhia continentala, România are dreptul de a se prezenta cu sase echipe de club.

PUBLICITATE

“Ne bucuram ca, in baza rezultatelor obtinute pâna acum in competitile interne, echipa noastra a obtinut OK-ul de a juca in Liga Campionilor. Pentru noi, este o onoare, dar si o provocare. Fiind prima editie a competitiei, ne dorim foarte mult sa facem o figura frumoasa”, a declarat capitanul Golden Boys, Gabi Cosa.

De altfel, “baietii de aur” ai minifotbalului bacauan au demarat deja pregatirile pentru Liga Campionilor. Fata de lotul cu care in iunie a cucerit bronzul la Cupa României, Golden Boys nu mai conteaza pe serviciile lui Bracau, Vasilache, Costin Lupu si, posibil, Morosanu. Numeroase sunt, insa, si numele noi, chiar daca o parte dintre ele figureaza, deocamdata, la rubrica “probabilitati”: Ionut Furtuna, Bogdan Miron, Ramon Gheorghe si Adi Gheorghiu.

“Tinând cont ca ne asteapta meciuri foarte tari, este clar ca vrem sa ne intarim efectivul. Conform directivelor, trebuie sa anuntam lotul cu 15 zile inainte de startul competitiei. In mod cert, vom deplasa 12 jucatori.

Noutatea este ca aceasta editie inaugurala a Ligii Campionilor se va desfasura pe iarba si nu pe gazon sintetic. Prin urmare, in perioada urmatoare, ne vom intensifica antrenamentele, acestea urmând sa se desfasoare pe terenurile de iarba ale Bazei Nautice”, a precizat Gabi Cosa. Cele 64 de echipe participante la competitia-regina de la Maribor vor fi impartite pe grupe, a caror componenta va fi stabilita in urma tragerii la sorti ce va avea loc saptamâna aceasta, cu ocazia Campionatului European de minifotbal din Ungaria.

La Europene, nationala României are in lot si un reprezentant al Golden Boys: fundasul Ionut Panainte.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

 1. 1 FC CORIOLAN Bacau 21 16 3 2 81 44 37 51
  2 GOLDEN BOYS Bacau 21 16 2 3 90 32 58 50
  3 EFIXBODY 21 11 3 7 89 64 25 36
  4 GIMSPORT TEAM Bacau 21 10 2 9 45 47 -2 32
  5 TISS Bacau 21 10 1 10 59 55 4 31
  6 COPANEX Bacau 21 9 1 11 69 83 -14 28
  7 ORION CALL Bacau 21 4 2 15 49 83 -34 14
  8 RAVY SPORTS 21 1 0 20 30 104 -74 3

 2. Cred ca o mai bună informare era necesară, ca să nu spunem că este vorba despre o dezinformare a cititorilor. Golden Boys nu este nicidecum “campioana Bacaului la minifotbal”, din contră, după cum se poate vedea din clasamentul postat de cineva, în comentariile anterioare.

  La următorul articol este NECESARĂ, o documentare mai bună, domnule Sion!

LĂSAȚI UN MESAJ