Partidele de la Cupa Prieteniei Bergenbier au fost viu disputate. Foto: Razvan Bibire

Bacaul va avea doua reprezentante la ultima faza a competitiei ce se va derula pe 24-25 octombrie, in Bucuresti

Cu o saptamâna inainte de startul campionatului local la minifotbal, echipele bacauane si-au facut rodajul cu prilejul fazei regionale a Cupei Prieteniei Bergenbier. Desfasurata weekendul trecut, pe terenul amenajat in fata hotelului “Decebal”, faza regionala a decis cele patru echipe calificate la turneul final ce va avea loc pe 24-25 octombrie, in Bucuresti.

Doua dintre acestea sunt din Bacau: campioana Golden Boys si Orion Call. Lor li s-au adaugat Mega Step Iasi si Viitorul Timis Brasov. Daca Orion Call a ajuns in semifinale (acolo unde a fost invinsa cu 1-2 de Mega Step) fara a juca vreun meci (adversarele din “optimi” si “sferturi” neprezentându-se la turneul bacauan), in schimb Golden Boys a avut un parcurs in forta.

PUBLICITATE

In fazele eliminatorii, “Baietii de aur” au trecut cu 5-2 de Railex Suceava si cu 4-1 de Libris Brasov, pentru ca in semifinale sa o invinga cu 5-2 pe Viitorul Timis. Finala cu Mega Step Iasi a fost una cu…doua fete. Prima a zâmbit iesenilor, care au condus cu 1-0 la pauza. In partea secunda, insa, bacauanii au intors rezultatul, zdrobindu-si adversarii, cu 5-1. Secretul revenirii celor de la Golden Boys? Marius Dobos.

Fostul prim-divizionar a fost prezent duminica la un turneu de copii, cu grupa pe care o pregateste la FC Bacau si nu a reusit sa ajunga la finala Cupei Prieteniei Bergenbier decât la pauza. “Sosirea lui Marius a fost…injectia de care aveam nevoie pentru a intra in meci. Totul s-a schimbat in favoarea noastra in partea secunda”, a marturisit portarul celor de la Golden Boys, Gabi Cosa.

Cu Dobos (autorul unui gol) in teren, bacauanii au câstigat finala cu un categoric 5-1, ceilalti marcatori fiind Gabi Vasilache si Ionut Panainte, fiecare cu câte o dubla. Iata lotul câstigatorilor: Gabi Cosa- Bogdan Manoila, Sergiu Matei, Ionut Panainte, Catalin Bracau, Marius Dobos, Titi Câmpanu, Cristi Gândulescu si Gabi Vasilache.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ