Fotbalistul cu cel mai mare numar de prezente in prima liga sub culorile Bacaului (319) a schimbat prefixul. Si cum 60 de ani ii implinesti o singura data in viata, Gheorghe “Gioni” Andries a tinut sa marcheze momentul aniversar, organizând o mega petrecere. Sâmbata seara, la restaurantul Aerostarului, peste 200 de persoane au raspuns invitatiei facute de fostul fundas dreapta al Sport Clubului din anii ’70-‘ 80.

“Parca am fi la Gala fotbalului bacauan”, a remarcat unul dintre cei prezenti. “Pentru mine, cea mai mare bucurie este va am pe toti alaturi intr-un moment ca acesta”, s-a adresat Gioni Andries invitatilor, din rândul carora nu a lipsit cel mai bun fotbalist bacauan all-time, Emerich Dembrovschi. Sosit special de la Timisoara, mijlocasul care a facut furori la Mondialul mexican din 1970 a marturisit: “Nu puteam sa lipsesc sub nicio forma. Gioni Andries este o persoana senzationala: ca om de fotbal, ca om de afaceri, ca om in general”.

In calitate de decan de vârsta al evenimentului, fostul presedinte al Sport Clubului, Corneliu Costinescu a rememorat etapele carierei lui Gioni Andries, in timp ce sarbatoritul a tinut sa aminteasca faptul ca “având in vedere traditia, fotbalul bacauan ar merita o soarta mult mai buna”. Totodata, s-a tinut si un moment de reculegere in memoria fostilor conducatori, antrenori si fotbalisti ai Bacaului disparuti dintre noi.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”482″]

In numarul de marti al cotidianului “Desteptarea” puteti citi un savuros interviu cu Gioni Andries.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Respect Joni Andrieă !
    ” La mulți ani ” !
    Am o nedumerire, totuși. Nu-l văd ”pe aici” pe d-l Vătafu Nicolae, bun prieten cu Joni.

  2. Felicitari si La multi ani domnule profesor… un om de aleasa tinuta morala si un caracter deosebit atat in sport cat si in viata de zi cu zi…..a fost si Nicolae Vatafu

LĂSAȚI UN MESAJ