FOTO: www.dandima.ro

Editia a treia a Cupei “Nadia Comaneci”, desfasurata week-end-ul trecut, la Onesti, s-a dovedit o reusita.

Competitia organizata de Fundatia “Nadia Comaneci” si CSM Onesti a reunit in “Sala Polivalenta” a municipiului de pe Trotus 70 de micute gimnaste junioare III, nivel 1 si 2 de la 12 cluburi din tara.

Cele mai multe prezente pe podium le-au avut gimnastele de la CSM Arad, 11, in timp ce câstigatoarele de la individual compus 1 si 2, Miruna Cazan (Dinamo), respectiv Daria Berar (CSM Arad) au fost recompensate cu câte o medalie cu chipul Nadiei Comaneci, o papusa Nadia si cu câte o bursa in valoare de 500 euro oferita de Fundatia “Nadia Comaneci” impreuna cu partenerii evenimentului de la Onesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumos ca se continua organizarea si desfasurarea acestei competitii. Timpurile sunt grele si bani din ce in ce mai putini, mai cu seama in si pentru sport. Felicitari organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ