Gimnastica bacauana si-a trecut in palmares un nou rezultat pozitiv. Participanta la cea de-a sasea editie a Cupei “Andreea Raducan”, competitie rezervata junioarelor 3, nivelul 1 si 2 ce a avut loc la finalul saptamânii trecute, la Bârlad, SCM Bacau a câstigat intrecerea pe echipe.

Gruparea pregatita de Cornel Agop , Vasilica Agop si Madalina Neagu (aceasta din urma fiind cooptata recent in staff) a terminat pe primul loc la nivelul 1 cu echipa alcatuita din Anda Brâncoveanu, Lea Colbu, Daria Iacob si Gabriela Nasturas. Pe lânga locul 1 la echipe, SCM Bacau a obtinut si o medalie de bronz la sarituri, prin Lea Colbu.

“Competitia s-a dovedit un adevarat regal atât din punct de vedere sportiv, iar aici ma refer la calitatea executiilor si la numarul mare de participanti, cât si in plan organizatoric, sponsorii fiind foarte generosi”, a declarat antrenorul SCM Bacau, Cornel Agop, care a adaugat: “Pentru noi, aceasta intrecere a constituit un test foarte util inaintea Campionatelor Nationale de Juniori ce vor avea loc saptamâna aceasta, la Buzau”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ