Gimnastica bacauana este din nou in prim-plan! La o saptamâna dupa ce a câstigat intrecerea pe echipe la cea de-a sasea editie a Cupei “Andreea Raducan”, SCM Bacau a confirmat si la Campionatul National desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Buzau.

Echipa de junioare 3, nivelul 1, antrenata de Cornel Agop, Vasilica Agop si Madalina Neagu a cucerit bronzul national, aflându-se la doar jumatate de punct de argintul revenit Farului Constanta si la doua puncte si o zecime de campioana Dinamo.

In formula Gabriela Nasturas, Daria Iacob, Anda Brâncoveanu si Lea Colbu, gruparea bacauana a impresionat asistenta, adaugându-si in palmares si o calificare in proba de paralele, prin Gabriela Nasturas, care a incheiat intrecerea pe locul 8.

PUBLICITATE

“Eram convinsi ca vom face o figura frumoasa, chiar daca nu aveam trasate ca obiectiv aceste rezultate. Ne bucuram ca gimnastica bacauana continua sa tina garda sus, scotând la rampa o serie de sportive care promit mult”, a declarat antrenorul SCM Bacau, Cornel Agop.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ