La finalul saptamânii trecute, la Onesti s-au desfasurat finalele Campionatului National pe echipe, dar si calificarile pentru Nationalele individuale de juniori ce vor avea loc in luna noiembrie. SCM Bacau si-a asigurat participarea la Nationalele din toamna cu cinci sportive.

Doua dintre ele, Coleen Tataru (locul 3 si a doua nota la sol) si Teodora Teodoru (locul 9 si prima nota la sol) au acontat calificarea la categoria a doua in urma concursului de la Onesti.

Celelalte trei componente ale sectiei coordonate de Cornel Agop care vor concura la categoria a patra a finalelor din noiembrie sunt: Romina Iacob, Lorena Pintilescu si Andrada Grigoras.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ