2 decembrie 2023
SportGimnastica băcăuană, din nou pe val: Alexia Blănaru (SCM Bacău), convocată la...

Gimnastica băcăuană, din nou pe val: Alexia Blănaru (SCM Bacău), convocată la Centrul Național de Junioare la Deva

Nouă ani. Atâția au trecut de când gimnastica băcăuană a avut ultima reprezentantă la lotul național al României. Era 2014, iar culorile SCM Bacău se asortau cu tricolorul grație Dianei Teodoru, sportivă antrenată și promovată de soții Vasilica și Corneliu Agop.

Nouă ani. Tot atâția s-au împlinit de când Alexia Blănaru intra, pentru prima dată, în sala de gimnastică a SCM. Era 2014, iar Alexia Blănaru, la cei patru anișori, pășea zglobie, la joacă, pentru că, vorba antrenorilor Vasilica și Corneliu Agop, „toți copiii încep gimnastica prin a se juca, dar, pentru vârfuri, rutina de zi cu zi și munca și sacrificiile se concretizează prin rezultate de excepție”.

În cazul Alexiei, rutina de zi cu zi și munca depusă alăturii de antrenorii săi, soții Agop, s-au concretizat prin medalii obținute la Campionatele Naționale în 2019, 2020 și 2021. Iar la nouă ani distanță, nouă ani caracterizați de muncă și rezultate meritorii, SCM Bacău are din nou o gimnastă convocată la Centrul Național de Pregătire Junioare de la Deva, acolo unde Alexia Blănaru își va desfășura activitatea sub îndrumarea antrenoarei principale Adela Popa.„Îi dorim Alexiei mult succes și putere de muncă și să ne reprezinte cu succes și în competițiile internaționale alături de echipa României”, a fost mesajul antrenorilor SCM Bacău, Vasilica și Corneliu Agop.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri