În aceste zile este în plină desfășurare Campionatul Național de Gimnastică Artistică, eveniment sportiv organizat de către Federația Română de Gimnastică, la care își dau concursul sportivi de la toate cluburile din țară.

Competiția a respectat condițiile sanitare impuse de pandemie, iar gimnastele care au avut probleme medicale nu au fost primite în concurs.

SCM Bacău a participat la această competiție cu opt sportive, iar evoluția lor a fost răsplătită după cum urmează: Alexia Blănaru, medalie de aur la „sărituri” și medalie de argint la „sol”, iar echipa Nivel 2, formată din Adina Blănaru, Diana Păun, Eliza Boboc, Maria Bârgăuanu și Adina Păvăluc, s-a încununat cu medalia de argint.

Evoluții apreciabile au avut și sportivele Maria Abuziloae și Erica Andronache (pregătite de antrenoarele Alexandra Roșu și Mihaela Bucur) – Nivel 2 individual, precum și Teodora Ancuța – Nivel 3 individual, sportive care s-au calificat în finale. Gimnastele de la SCM Bacău sunt pregătite de antrenorii Corneliu Agop, Vasilica Agop și Mirela Păun.PUBLICITATE