După ce a reușit să câștiga Campionatul Județean Under 9, o competiție nouă înscrisă în calendarul Asociației Județene de Fotbal Bacău, Atletico Junior Bacău se pregătește de o nouă provocare.

În perioada 7-9 iunie, echipa antrenată de Gabi Vârlan va participa la turneul internațional din Serbia (Vuja din Boskov), o competiție la care și-au anunțat participarea echipe din 42 de țări.

„După experiența din Germania, pentru acești copii urmează o nouă întrecere puternică la capătul căreia acești copii vor căpăta o nouă experiență internațională”, a declarat Gabi Vârlan, antrenorul celor de la Atletico Junior Bacău. Altfel, începând cu 1 iulie, Giani Florian este noul director tehnic al celor de la Atletico Junior Bacău, acesta urmând să preia și frâiele echipei de juniori U13 (copii născuți în anul 2007 și mai tineri).

„Am ales Atletico, deși am avut destule oferte, pentru proiectul de aici. E greu să găsești în România un club de juniori care să aibă propria bază sportivă (nr. baza sportivă de la Letea Veche)”, a declarat antrenorul Giani Florian.