Procesul de trafic de influenta in care gestionarul unei firme a fost trimis in judecata, dupa un denunt facut de afaceristul Viorel Rusu, s-a incheiat la prima instanta.

La ultimul termen, reprezentantul DNA a luat in calcul ca Mihail H. si-a recunoscut faptele si a propus instantei o pedeapsa cu suspendare. Tribunalul urmeaza sa pronunte sentinta in circa o saptamâna. Mihail H. a fost acuzat ca i-a cerut lui Viorel Rusu 200.000 de euro, pentru a-l ajuta sa câstige un proces la Curtea de Apel privind o licitatie organizata de Primaria Bacau, sustinând ca are influenta asupra judecatorilor.

“Regret enorm ce am facut, nu mi-am dat seama si nu am intentionat vreodata sa fac trafic de influenta. A fost o discutie… si nu mi-am dat seama ce vorbesc”, a fost declaratia data de Mihail H. la ultimul termen in instanta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ