Desfasurat weekendul trecut la Krusevac, in Serbia, Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori II a adus un nou titlu de campioana pentru Georgiana Anitei, sportiva legitimata la SCM Bacau, care a reusit sa cucereasca medalia de aur la triplusalt, cu o saritura de 13,28 m.

Bacaul a mai fost reprezentat la aceasta competitie de Mihai Cochior (SCM Bacau), precum si de Andreea Caracuda, Diana Ion, Alexandru Grigore si Sorin Ionescu, toti de la CSM Onesti.

In total, sportivii bacauani au adunat la competitia balcanica un numar de sapte medalii, una de aur, doua de argint si patru de bronz.

Astfel, pe lânga aurul de la triplusalt Georgiana Anitei si-a trecut in cont si un bronz la lungime (5,98 m).

Medaliile de argint au fost cucerite de Diana Ion la lungime (6,07 m) si Alexandru Grigore la sulita 700 g (68,83 m), in timp ce medaliile de bronz au fost adjudecate de Diana Ion la triplusalt (12,56 m) si Sorin Ionescu la saritura in inaltime (2,02 m) si cu stafeta de 4X100 m.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ