Atleta bacauana Georgiana Aniței a cucerit, vineri, titlul european si medalia de aur în cadrul primei ediții a Campionatelor europene de atletism pentru cadeți de la Tbilisi, cu un rezultat de 13,19 m, reușit din ultima săritură, încă o dovadă a talentului excepțional al sportivei băcăuance antrenate de Cristi Nemțeanu, campioană mondială de cadete anul trecut la Cali (Columbia), în aceeași probă.

Medalia de argint a revenit slovenei Eva Pepelnak — 13,03 m, în timp ce medalia de bronz a fost obținută de Tene Cisse (Franța) — 12,79 m.

În finala de la triplusalt feminin a concurat și o altă sportivă româncă, Diana Ana Maria Ion, care a terminat concursul pe locul 6, cu 12,47 m.

PUBLICITATE

AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ