21 iunie 2024
Actualitate„Generația viitoare” de la „Coandă”, la bunicii de la „Zile senine”!

„Generația viitoare” de la „Coandă”, la bunicii de la „Zile senine”!

Clubul Tinerilor „Generația viitoare” compus din elevi ai Liceului Teoretic „Henri Coandă” Bacău, coordonat de consilierul şcolar Sanda Bordei şi profesorul de limba şi literatura română Carmen Cupaş, cel de al 7- lea club înfiinţat în Bacău de Asociaţia Holt din Iaşi, în cadrul Proiectului Trust Ed – Educaţie Incluzivă de Calitate, a ales ca temă pentru luna trecută „Iubirea şi dansul”.

Titlul proiectului votat de membrii acestui club a fost: „Iubirea îi face pe oameni să fie egali” , iar în cadrul acestui proiect au avut loc două activităţi distincte: vizita copiilor din Centrul Pro Familia, activitate desfăşurată pe 22 februarie, și vizita bătrânilor din Căminul de persoane vârstnice „Zile senine”, activitate ce a avut loc pe 29 februarie.Membrii clubului au pregătit pentru cei mici un spectacol, punând în scenă celebra schiţă a lui I. L. Caragiale „Domnul Goe”, au organizat jocuri distractive şi de cunoaştere şi au dăruit copiilor dulciuri şi fructe. La final au dansat cu toţii pe ritmuri vesele, animând atmosfera. Tot ei au iniţiat o campanie de strângere de cărţi pentru a fi donate atât copiilor, cât şi bătrânilor.

Pentru bunicii din Căminul de bătrâni „Zile senine”, elevii din club au pregătit un moment liric si muzical care a reuşit să aducă zâmbetul pe chipurile brăzdate de ani. Şi cum primăvara vine întotdeauna cu flori, mâinile dibace ale copiilor au confecţionat buchete colorate de flori din hârtie, la care au adăugat mesaje de iubire şi încurajare pentru a le înveseli inimile cu ocazia venirii primăverii. S-au făcut fotografii care s-au transformat apoi în tablouri cu amintiri şi pentru cei tineri şi pentru bunici.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img