Adrian Gavriliu este favorit la preluarea funcției de director al Clubului Sportiv Știința Municipal Bacău.

Singurul înscris la concursul organizat de municipalitate pentru ocuparea acestui post, Gavriliu a fost notat cu 8,16 la examenul scris desfășurat ieri.

Dacă va trece și de proba interviului, programată joi, coordonatorul secției de sărituri în apă de la SCM Bacău va deveni noul conducător al clubului sportiv deținut de Primărie.

PUBLICITATE

Funcția de director al CSȘM Bacău a devenit vacantă după demisia înaintată la finalul anului trecut de către Bogdan Milon.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Și cam ce trebuia să facă să il accepți tu director, Damiane? Sa se nască director?
    Este un antrenor bun , cu rezultate notabile și un băiat f isteț.

  2. Este un băiat de nota 10 ,merita să încerce de ce altcineva? Și ce dacă e un simplu antrenor? Și eu am la serv asist ,fff bune ,și contabile,secretare care au fost îngrijitoare Așa că mult succes Doamne ajuta!

  3. Dar cine ar trebui sa se ocupe de Cluburile Sportive Scolare? Cine ar trebui sa cunoasca cu ce se mananca sportul si cum trebuie sa se faca lucrurile pt mentinerea CSS-urilor, daca nu un antrenor? De la CSS-uri se ridica copii de performanta!

    • Care este legatura cu cluburile scolare? Asta este un club care mananca banii rpimariei si atat. Ne poti spune un sportiv descoperit, crecut si format aici? Lasa-i pe cei importati ca sa dea bine la final de an.

  4. Dupa politruci ca Lupu si Jimbu a venit un oportunist, Milon. Il cunosc pe Gavriliu si stiu ca nu e nici politruc si nici oportunist. Are initiativa, viziune si este ambitios si onest. Normal, are si destule defecte, dar important este ca ele sa nu iasa la suprafata. Acum vom vedea si ce va reusi ca director. Eu ii doresc bafta

  5. A reusi ca director nu inseamna numai a rezolva niste acte. E bine si asa decat a infunda banii pe trasee intortocheate precum Stavarache $ Goian. Cand vorbim de fotbal, performanta primeaza. Cei care sunt acum la conducerea fotbalului bacauan, fotbal lovit de curand de tsunami, sunt de valoarea performantei realizate. Adica, pierderea unei echipe de liga 2, aceasta continuandu-se cu pierderea aceleiasi echipe din liga 3, echipa aflata intr-un proiect al Primariei si CL, proiect “pierdut” pe drum, din incompetenta, din lipsa preventiei (controale nefacute la timp si neeficiente). Fotbal nul, conducere nula… Gavriliu nu poate demonstra decat prin PROMOVARE ca este eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ