De la toamna, Gauss Racaciuni va evolua tot in Liga a IV-a. Campioana judetului Bacau a ratat promovarea in esalonul al treilea dupa o dubla infrângere in fata iesenilor de la Siretul Lespezi. Invinsi cu 2-1 la Pascani, in jocul tur, racaciunenii aveau nevoie de o victorie cu 1-0 in mansa secunda desfasurata sâmbata seara, pe teren propriu. Returul s-a incheiat, intr-adevar, cu 1-0.

Dar pentru oaspeti! Fara Boghian, Sascau si Marian Tanasa (toti, indisponibili) si ramasa in zece dupa eliminarea lui Claudiu Filip, Gauss a fortat golul care i-ar fi garantat promovarea. Atacurile previzibile si fara orizont au produs insa doar o bara tintita de Alin Matei.

In replica, Siretul Lespezi a sanctionat o eroare a gazdelor si a inscris unicul gol al meciului in min. 76, prin Dându. Ceea ce nu a reusit echipa din Racaciuni au izbutit, in schimb nemtenii de la Vointa Ion Creanga.

PUBLICITATE

Desi invinsa in tur, acasa, cu 1-0, de Luceafarul Mihai Eminescu, gruparea din Ion Creanga (pentru care evolueaza si bacauanii Cosa, Matei, Dobos, Panainte, Câmpanu si Bracau) s-a impus in returul de sâmbata, din deplasare, cu un neverosimil 5-1! Doua din cele cinci goluri ale nemtenilor au fost realizate de fostul mijlocas al FCM Bacau, Marius Dobos.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ