Desi a pierdut barajul de promovare, campioana judetului Bacau a depus o cerere de inscriere in esalonul trei

O certitudine: Gauss se muta de la Racaciuni in Bacau. Si o speranta: chiar daca a pierdut barajul de promovare in C, campioana judetului Bacau spera, inca, sa evolueze in esalonul al treilea. Pe rând acum.

In ordine inversa. Invinsa la “baraj” de iesenii de la Siretul Lepsezi (1-2 la Pascani si 0-1 acasa), Gauss nu si-a luat, totusi, gândul, de la o participare in Liga a III-a chiar din sezonul ce sta sa inceapa. Pentru aceasta, conducerea gruparii a depus o cerere de inscriere in C, Federatia urmând sa dea un raspuns pâna vineri.

PUBLICITATE

“Din 90 de echipe, câte ar trebui sa fie la start, si-au anuntat participarea doar 78. Mai exista si doua cereri de inscriere, dintre care una ne apartine. Speram ca FRF sa aprobe cererea noastra”, a declarat managerul echipei, Sebi Pauceanu.

Cu toate ca sansele Gauss-ului de a evolua in Liga a III-a in editia 2016-2017 sunt destul de mici, conducerea gruparii a efectuat deja unele mutari menite sa ajute echipa. Inainte de toate, incepând cu aceasta vara, Gauss nu va mai evolua la Racaciuni, ci in Bacau. Doua sunt locatiile posibile: baza “Letea”, care ar ramâne vacanta in cazul dizolvarii Sport Clubului, sau “Lucretiu Avram” (fostul Proletarul).

Casa noua, dar si trupa noua pentru Gauss, care a batut palma cu doi fosti fotbalisti de Liga I: portarul Cristi Haisan (ex CSMS Iasi, FC Vaslui si FCM Bacau) si mijlocasul de banda Adi Gheorghiu, aflat in cautarea unei noi destinatii ca alternativa la posibila desfiintare a Sport Clubului. Nu este exclus ca in aceasta vara Gauss Bacau sa-si schimbe si antrenorul, Gabi Bojescu anuntând ca existe sanse reduse de a-si continua activitatea:

“Inca nu am luat o decizie, insa iau foarte serios in calcul varianta unei pauze”. Daca prezenta lui Bojescu pe banca formatiei se afla sub semnul intrebarii, in schimb, permanenta finantatorului este certa, doctorul Cristian Postolache continuând sa acopere cheltuielile echipei.

Pâna la sfârsitul saptamânii se va sti daca aceste cheltuieli vor trebui sa se ridice la nivelul unui campionat de Liga a III-a sau vor ramâne cele aferente unei participari in campionatul judetean.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ