Gauss Bacău a promovat în Liga a III-a

Parcurs perfect pentru ACS Gauss Bacău, care, din sezonul viitor va activa în Liga a III-a. După ce și-a adjudecat titlul de campioană a județului, cu un bilanț de 32 de victorii și două remize, echipa băcăuană a câștigat barajul de promovare în eșalonul al treilea grație unui dublu succes cu 1-0 contra botoșănenilor de la Avântul Albești.

Manșa secundă a „barajului”, programată sâmbătă, a fost în pericol să nu se dispute deoarece o mare parte a terenului de pe stadionul „Letea” era acoperită de apă ca urmare a ploilor ce s-au abătut peste Bacău wekendul trecut.

Arbitrul bucureștean Andrei Antonie a decis amânarea întâlnirii cu o oră, timp în care gazdele au reușit, inclusiv cu efortul suporterilor, să îndepărteze apa de pe suprafața de joc. Începută la ora 18.30, confruntarea retur a dat din nou câștig de cauză Gauss-ului, care s-a impus cu 1-0 prin golul înscris din lovitură liberă de Vasile Dobârceanu în min.20.

Conform conducerii grupării băcăuane, Gauss Bacău își va schimba denumirea în intersezon în Asociația Club Sportiv Suporter FCM Bacău.PUBLICITATE