Gauss Bacău a promovat în Liga a III-a

Parcurs perfect pentru ACS Gauss Bacău, care, din sezonul viitor va activa în Liga a III-a. După ce și-a adjudecat titlul de campioană a județului, cu un bilanț de 32 de victorii și două remize, echipa băcăuană a câștigat barajul de promovare în eșalonul al treilea grație unui dublu succes cu 1-0 contra botoșănenilor de la Avântul Albești.

Manșa secundă a „barajului”, programată sâmbătă, a fost în pericol să nu se dispute deoarece o mare parte a terenului de pe stadionul „Letea” era acoperită de apă ca urmare a ploilor ce s-au abătut peste Bacău wekendul trecut.

Arbitrul bucureștean Andrei Antonie a decis amânarea întâlnirii cu o oră, timp în care gazdele au reușit, inclusiv cu efortul suporterilor, să îndepărteze apa de pe suprafața de joc. Începută la ora 18.30, confruntarea retur a dat din nou câștig de cauză Gauss-ului, care s-a impus cu 1-0 prin golul înscris din lovitură liberă de Vasile Dobârceanu în min.20.

Conform conducerii grupării băcăuane, Gauss Bacău își va schimba denumirea în intersezon în Asociația Club Sportiv Suporter FCM Bacău.

Alte articole