Miercuri, muncitorii Teatrului „Bacovia” au astupat gaura hotilor care au incercat in noaptea de luni spre marti sa dea spargerea la casa de schimb valutar aflata in incinta cladirii.

Desi hotii n-au reusit sa plece cu nimic, acestia au produs pagube.

Firma de paza urmeaza sa dea explicatii cu privire la faptul ca nu s-a sesizat de incident, iar cladirea teatrului va fi asigurata altfel, in prezent neexistând sistem de alarma.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Ani de zile in urma a fost o spargere similara intr-un oras din Germania spargindu-se zidul dintre o florarie si un Sparkase. Folosind un motostivuitor au spart zidul dintre si au furat seiful .Povestea e din Bacau.Am auzit-o de la baietii buni de atunci.Metoda e aceeiasi. Poate si hotii tot aceeasi..

LĂSAȚI UN MESAJ