S-a terminat vacanta pentru handbalistii de la Stiinta Municipal Dedeman Bacau. Luni, 15 iulie, a fost stabilita reuniunea lotului, iar incepând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor, a avut loc si primul antrenament.

Studentii, vicecampionii Românei in ultimele doua sezoane, isi vor continua pregatirea centralizata pe plan local, pâna la inceputul lunii august, când vor incepe meciurile de verificare, echipa urmând sa organizeze cea de a VIII-a editie a Cupei Municipiului Bacau.

5 veniti si 6 plecati

Fata de sezonul precedent, gruparea manageriata de Puiu Ciobanu se prezinta cu cinci noutati: coordonatorul de joc Cristi Fenici (Poli Timisoara), portarul George Selaru (CSU Suceava), pivotul Martin Johannson (HC Odorhei) si interii Vladimir Rusia (HC Odorhei) si Michelin Celestin (Toulouse).

Din echipa antrenata de Eliodor Voica nu mai fac parte Szilveszter Liszkai (care s-a intors in Ungaria), Ignacio Moya (intors in Spania), Costel Manea (care cel mai probabil va incheia un nou contract cu echipa din Calarasi) , Bogdan Voica (si-a intrerupt, deocamdata, activitatea sportiva), Ionut Georgescu (ce va juca din acest sezon la Steaua MFA) si Marius Novanc (acum, la HCM Constanta).

In stagiunea 2013-2014, Stiinta Municipal Dedeman Bacau va evolua atât in competitia interna, cât si in cupele europene, aliniindu-se pentru al doilea an consecutiv la startul Cupei EHF. Primul meci oficial al toamnei se va juca pe 7 septembrie, când studentii vor intâlni HCM Constanta la Bucuresti in Supercupa României, cu o saptamâna inainte de startul noului campionat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ