Zurli, compania de evenimente pentru copii, va invita sa va alaturati turneului national “Am o casuta mica”.

Acesta se desfasoara in perioada 29 septembrie-21 noiembrie 2014 si este parte a unui ambitios proiect social de educatie alternativa. Personajele din gasca sunt vesele si prietenoase, copiii se regasesc in jocurile, intrebarile si problemele lor, iar parintii descopera in ele modele de comportament pozitiv sau negativ, care ii ajuta sa gestioneze mai bine relatia cu propriul copil.

Iubitele personaje ajung in cadrul turneului in 30 de orase din tara. Marti,11 noiembrie, copiii din Bacau au posibilitatea de a petrece o seara de poveste cu Gasca Zurli la Casa de Cultura a Sindicatelor incepând cu ora 18.00.

“Gasca functioneaza cu succes de aproape 5 ani. E cunoscuta in tara si in Bucuresti, unde joaca spectacole cu sala inchisa. Este recunoscuta in mediul parintior ca fiind cea mai buna trupa de animatie pentru copii” a declarat Nicu Andrei Bujor, reprezentant zonal Gasca Zurli.

Biletele s-au pus in vânzare pe www.eventim.ro si in magazinele partenere Eventim, iar in ziua spectacolului pot fi cumparate de la Casa de Cultura.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Salut !!! Numele meu este : Ambrus Gabriela Alexandra ,am 14 ani si locuiesc in Criscior (stau in casa de copii cu Delia). Imi place foarte mult trupa voastra , cantati superb… as vrea sa va pot vedea dar ….. nu pot ,dar sa stiti ca ne dorim foarte mult si eu si Delia . Multi pupici ci sclipici !!!

LĂSAȚI UN MESAJ