Aflati in plin turneu national cu spectacolul „Am o casuta mica”, cea mai iubita trupa pentru copii din România, Gasca Zurli, a poposit marti in Bacau. Clopotel, Zdranganel, Zâna Buna si celelalte personaje din Gasca Zurli si-au inceput reprezentatia la ora 18.00 pe scena Casei de Cultura „Vasile Alecsandri”.

Sala de spectacol s-a dovedit a fi neincapatoare, fiind luata cu asalt de copii, dar si de parintii acestora. Show-ul „Gastii” a fost unul interactiv, educativ, plin de muzica, dans si umor de buna calitate.

Pe lânga veselia si voia buna, pe lânga lucrurile noi pe care le-au invatat unii dintre pusti, mesajul general al trupei a fost unitatea si prietenia trainica dintre copii.

PUBLICITATE

P1120877

„Zurli s-a nascut din ideile mele de mama, educatie prin distractie. «Am o casuta mica» este un cântec ce a devenit hit in lumea celor mici si de aceasta data a dat numele acestui turneu national. Spectacolul nostru este unul de familie, in care participa atât copii cât si parintii.

Am venit pentru prima data la Bacau si am fost foarte incântati de ce am gasit aici. De altfel, spectacolul nostru s-a jucat cu casa inchisa. Trebuie sa va spun ca am venit la Bacau datorita unui tatic, care a vrut sa venim inca din vara, dar am reusit sa ajungem abia acum.

Fiica acestuia este o mare fana «Gasca Zurli». Ne-am propus sa venim si in anul 2015, când intentionam sa avem cinci reprezentatii.”
Mirela Retegan, initiatoare proiectului „Gasca Zurli”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ