Se scrie Mateo Garralda, se citeste “calamitate”. Sau “calamidad”, ca sa inteleaga si antrenorul Stiintei MD Bacau.

Sâmbata, la conferinta de presa de dupa infrângerea cu Holstebro, Garralda s-a facut ca nu intelege atunci când a fost intrebat daca nu cumva e cazul sa-si dea demisia. Când a priceput, chipurile, despre ce-i vorba, si-a belit ochii: “Nu, de ce sa plec? Inteleg ca vreti sa ma provocati, dar nu stiu cât handbal cunoasteti voi”.

Replica unui jurnalist a facut toti banii pe care Garralda ii câstiga la Stiinta MD de pe urma contribuabililor bacauani: “Intr-adevar, nu ai de unde sa stii cât handbal cunoastem noi, dar noi putem vedea, in schimb, meci de meci, cât handbal stii tu”.

PUBLICITATE

“Principalul” echipei bacauane s-a infoiat si atunci când a fost chestionat pe marginea excluderii sistematice a lui Dospinescu si Câmpan. Intrebat daca are ceva personal cu cei doi, Garralda a luat-o din nou pe câmpii: “Nu vorbesc cu voi despre tactica!”.

La insistenta jurnalistului, care i-a atras atentia lui Garralda ca antrenorul lui Holstebro i-a utilizat pe toti cei 14 jucatori avuti la dispozitie in retur, spaniolul a dat inca un raspuns-soc: “Holstebro a rulat lotul pe final, când avea calificarea in mâna. Pe mine, in schimb, ma interesa sa câstig meciul. Vroiam asta pentru spectatorii care au venit la sala. Am luat deciziile pe care le-am luat pentru a câstiga meciul”.

La asemenea argumentatie, nu ne ramâne decât sa raspundem si noi, asa, la caterinca: pai, bine, ma, nea’ hombre, tare ai mai câstigat!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ