Garleni: Un tanar a jefuit o batrana de 76 de ani

1

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 16:30, lucrătorii Postului de Poliție Hemeiuș au depistat în flagrant un tânăr de 24 ani, din comuna Gârleni, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În fapt, la aceeași dată, la sediul Postului de Poliție Hemeiuș s-a prezentat o femeie de 76 de ani din comuna Hemeiuș, care a reclamat faptul că o persoană de sex masculin i-a sustras geanta personală din curte, geantă în care se aflau mai multe documente personale și suma de 600 lei.

În urma investigațiilor efectuate a rezultat că în data de 20 octombrie a.c., femeia de 76 ani se afla la domiciliul acesteia, când la un moment dat se pregătea să părăsească imobilul în care locuiește. În acest timp ar fi venit o persoană de sex masculin care ar fi discutat cu ea și profitând de neatenție a sustras geanta în cauză, după care a plecat.

La scurt timp, polițiștii au reuțit identificarea unui tânăr de 24 ani, din comuna Gârleni, bănuit de comiterea faptei. Geanta sustrasă a fost recuperată și predată părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Aceeasi solutie si pentru aceasta creatura din prima generatie fara coada ca si pentru animalul din Letea Veche care a abuzat sexual o fetita de 4 ani :drujba ,gat ,sant nu groapa fara popa

LĂSAȚI UN MESAJ