foto: Andrei Menghereş / FACEBOOK

Microbuzul scolar care transporta copiii din comuna Gârleni a fost implicat, miercuri, intr-un accident rutier.

“Când sa iasa din Paladesti, i-a taiat calea unui autoturism Citroen, care a fost distrus. Microbuzului i-au fost avariate usa stânga si pragul”, a declarat Valentin Flenchea, primarul comunei.

Evenimentul a avut loc dimineata, la ora 6,45. Putea sa aiba loc o tragedie. Din fericire, nu a fost ranit niciun copil.

PUBLICITATE

“Soferul abia a fost angajat si ne-a si facut bucluc. Microbuzul e nou, are doar un an! Il va repara din banii sai caci e vinovat. A iesit de pe un drum care are indicatorul STOP si a traversat DN 15 fara sa acorde prioritate, iesind in fata masinii care venea din directia Buhusi – Bacau”, mai arata primarul.

Incepând de joi, copiii vor fi nevoiti sa parcurga pe jos distanta pâna la scoala si inapoi (6 km, dus-intors), iar asta va dura pâna la repararea microbuzului.

Politistii confirma accidentul si spun ca soferul microbuzului a iesit de pe un drum secundar in drumul national fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ