La data de 13 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că din locuința unei persoane din comuna Gîrleni a fost sustrasă o sumă de bani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din cercetările efectuate a rezultat că un tânăr de 19 ani din comuna Blăgești și fiica de 15 ani a persoanei vătămate, aflați în relație de prietenie, în luna martie 2016, în mai multe etape, au sustras din locuința acesteia diferite sume de bani, cauzând un prejudiciu total de peste 19 000 de lei.

Cei doi bănuiți au În urma audierii, autorii au recunoscut faptele comise, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi complicitate la furt.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ