Intr-un cadru solemn si festiv, elevii si cadrele didactice de la Scoala Gimnaziala „Mihai Dragan” au sarbatorit Marea Unire din 1918 si Ziua Nationala a României, printr-un program amplu, cultural artistic, recital de poezie patriotica si cântece, ce au fost transmise si prin statia radio a scolii, dar si prin multe activitati specifice evenimentului – prezentari cu materiale istorice specifice datei si o bogata expozitie de picturi cu lucrari plastice ale elevilor scolii.

Intregul proiect a fost initiat de profesorul de istorie Didi Alistar, cu sprijinul conducerii scolii – prof. Nicoleta Olaru, director, si prof. Irina Moroi, director adjunct, dar si a consilierului educativ, prof. Sevastiana Munteanu, care au antrenat in acest eveniment foarte multi elevi, sub coordonarea invatatorilor si dirigintilor.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ