Primaria Bacau a demarat lucrari de asfaltare in centrul municipiului, mai exact pe bd. Nicolae Balcescu si pe Calea Marasesti.

Lucrari de reabilitare si modernizare s-au mai efectuat, in vara aceasta, la podul peste Trebes, pasarelele Letea si Margineni, pe strazile Stefan cel Mare, Mioritei, Calea Moinesti, Milcov si I. L. Caragiale.

Acestea din urma fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana in baza caruia Primaria Bacau a obtinut o finantare nerambursabila de aproximativ 25 de milioane de euro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. REPET / Bacaul nu inseamna doar centru / vezi str Milcov , Agudului, / cred ca sunt cel putin 4 5 straturi de asfalt suprapus in centru / si normal ar fi ca prima data sa se aduca canalele la nivelul dorit si apoi cu asfalt / in bacau e invers/ se asfalteaza / raman canalele sub nivel ,, bucuria masinilor,, apoi dupa 1 – 2 ani (vezi str Stadionului) se sparge asfaltul ca sa fie adus canalul la nivel ( vb vine)

LĂSAȚI UN MESAJ