Dotati cu fluiere si vuvuzele, cei 204 absolventi de la Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” au defilat, luni, prin oras exprimând-si astfel bucuria ca au dus la final cu bine un ciclu important din viata lor. Promotia 2016 a Colegiului Pedagogic a numarat sapte clase pe patru specializari: Stiinte sociale, Filologie, Matematica-informatica si Stiinte ale naturii.

Alaiul tinerilor a plecat din curtea colegiului la ora 10.00 pe traseul: Tic-Tac – Policlinica Veche – Piateta din fata Casei de Cultura – Primaria Bacau – Aleea Parcului. Cursul festiv a inceput la ora 11.00 si s-a desfasurat la Teatrul de Vara „Radu Beligan”. Anul acesta Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare” are doua sefe de promotie.

„Eu sunt sefa de promotie 2016 de la profilul real, unde am incheiat cu media 9,94. Acum nu pot sa spun decât ca sunt foarte fericita pentru ca imi pot cladi viitorul, sa-mi pot realiza ce mi-am propus, dar sunt in acelasi timp trista, pentru ca ma despart de colegi si de doamna diriginta. Mai departe voi merge la Medicina.”
Raluca Andreea Donici

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”569″]

„Am reusit sa fiu prima, sefa de promotie la profilul uman, cu media 9.76. Anii de liceu nu au fost grei, dar nici usori. Cel mai rau ne pare dupa colegi si profesori, care au fost cei mai importanti in acesti patru ani. Dar asta e, drumul nostru merge mai departe, iar in ceea ce ma priveste, ramân in Bacau unde vreau sa dau la Psihologie.”
Alisia Constandina Padure


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ