Creativitate. Implicare. Performanta. Sub „bagheta” acestor trei parametri, in aceasta dupa-amiaza (vineri, 13 mai), de la ora 16.00, la Teatrul de Vara „Radu Beligan” s-a desfasurat cea de-a III-a editie a ReGalei Ferdinand, un eveniment festiv al elevilor si al profesorilor din cadrul Colegiului National „Ferdinand I” Bacau.

Publicul, din care au facut parte elevii, parintii lor, dar si cadrele didactice ale colegiului bacauan, a participat timp de mai bine de doua ore la un frumos spectacol pus in scena de cei mai talentati elevi ai institutiei de invatamânt. Evenimentul a mai cuprins si Galele de premiere, iar la final, cunoscutul cântaret Matteo a sustinut un recital incendiar.

Au primit diplome si premii in bani elevii care s-au remarcat la olimpiadele judetene si nationale, precum si cei care au participat si au câstigat alte concursuri scolare in decursul anului. Suma totala a premiilor, de peste 70.000 de lei, a fost asigurata de cei mai importanti parteneri ai colegiului bacauan: Asociatia Absolventilor Colegiului National „Ferdinand I” ALUMNI Ferdinand si Asociatia Parintilor din cadrul institutiei de invatamant. Evenimentul a fost moderat de “ferdinandistii” Teodora Balas, clasa a X-a, si Andrei Lazlau, clasa a XI-a.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”540″]

Detalii despre acest eveniment cititi in editia de luni, 16 mai, a cotidianului Desteptarea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ