Emotiile de final ale celor 186 de absolventi de la Colegiul National „Ferdinand I” au fost sarbatorite ieri… in ploaie. Profesori, elevi, parinti, cu totii s-au bucurat, au cântat, au defilat prin oras, pentru ca apoi sa participe la cursul festiv, organizat la Ateneu.

„Ne despartim de inca o generatie cu rezultate foarte bune, cu copii minunati, care si-au facut deja planuri pentru viitor, care se pregatesc intens pentru examenul de bacalaureat si pentru care avem, ca in fiecare an, emotii. Speram la tot ce este bun pentru ei”, a declarat prof. Mirela Berza, directorul colegiului.

Au spus „adio” anilor de liceu cele 7 clase de a XII-a (doua clase de la profil uman – filologie si stiinte sociale, si cinci clase de la profil real – matematica – informatica). Fiecare a trait intens acest moment unic din viata lor de liceeni. S-au declarat increzatori in ceea ce va urma, au spus ca nu vor uita niciodata anii de liceu si ca vor trai mereu in spiritul ferdinandist, chiar daca drumul lor va fi altul.

[wonderplugin_gallery id=”562″]

„Am terminat clasa a XII-a cu media 10, iar media generala pe toti anii este de 9.98. «Ferdinand» este liceul meu de suflet. Am fost eleva acestuia din clasa a V-a si daca ar fi sa aleg inca o data, as face aceeasi alegere. Nu m-am gândit când am intrat in «Ferdinand» ca voi ajunge lider de generatie. Ma simt foarte mândra. Va urma o facultate, la Bucuresti, in domeniul economic, chiar daca am terminat matematica – informatica.”
Ioana Raluca Andrei, clasa a XII-a F, sef promotie CN „Ferdinand I” 2016PUBLICITATE